Mark Wright and Michelle Keegan’s huge £3.5million home takes shape in glimpse of exterior

Get daily celeb exclusives and behind the scenes house tours direct to your inbox

Mark Wright and Michelle Keegan’s "£3.5 million dream home" is coming along well after the loved-up couple purchased the property back in January 2020.

The former TOWIE star and his Brassic actress wife have been going all out designing and renovating the Essex mansion as they try and get their perfect vision together.

Aerial snaps of the building reveal that it’s taking shape as the tarpaulin and scaffolding have been removed to show off the property.

The pair removed a cottage on the land in order to build the palatial mansion, with the exterior looking to now be complete.

The previous property was a mock Tudor building while the pair's current design is moving towards a Georgian manor style home with a Love Island styled garden.


Fans have been able to get in on the design process as they previously uploaded six different images of marble bathrooms and asked fans what one they should pick.

Now exposed, it’s clear to see the property is looking near identical to the plans Mark had shared with his fans earlier in the year.

The property is set to boast a number of large upstairs bedrooms with large windows, along with a Juliet styled balcony overlooking the garden.

Downstairs, a set of floor to ceiling windows have been installed, although the front of the house is still waiting for a double front door to be put in.

The property has taken over a year to build due to Covid restrictions halting construction but it's looking to soon be ready as Mark and Michelle have reportedly sold and moved out of their old home.

It hasn’t been smooth sailing for the couple though as they’ve had to make large choices throughout construction of the property.

Sharing to his Instagram in July, Mark explained to fans that he has had to cut down on space in the attic bathroom and bedroom to fix a problem with an off centre gable.

Mark said: "So we had a big, big decision to make last week.

"Basically, this gable didn't look central because there was a wall coming up here, so it cut off there. And that wall is over there.

"So what we've had to do is knock that wall down, move that steel from there, to there so this bathroom annoyingly becomes smaller but I get that centre effect.”

The goal of the centre effect is to ultimately have a chandelier hanging perfectly within the space of his home.

He continued: "It's been a lot of hassle but it had to happen. That means we can now have a chandelier hanging from there. Chandelier companies hit us up.”

For the latest news on Mark and Michelle, sign up to OK!'s daily newsletter.

Source: Read Full Article